Priser 2018

Fotograferingsavgift

Fotograferingen kostar 950, faktura kommer i sambandmed bokningen och ska vara betald innan fotograferingen äger rum. I den ingår konsultation angående plats och ev rekvisita, fotogrfering 45-60 minuter. Efter fotograferingen får ni ett bildgalleri där ni väljer era favoritbilder.

Bildpaket

1-4 bilder 950 kr styck

5 bilder 2250 kr

10 bilder 3950 kr

15 bilder 5250 kr

Alla bilder i urvalet ca 30 st, 8950 kr

Erbjuder även en del exklusiva produkter så att era bilder kommer upp på väggen och inte bara ligger på en hårddisk.

Hur går fotograferingen till?

Vi ses på den plats vi utsett för fotografering och jag har med mig rekvisita enligt överenskommelse. Vi kommer ha en rolig avslappnad stund tillsammans, ärdet barn med så blir det mycket bus och lek och på deras villkor. Om så önskas flyttar vi oss till ännu en plats och byter kläder/rekvisita.

Leveranstid

Första urvalet är klart inom 2-4 veckor då vi har bildvisning. Efter bildvisningen tar det ca 2 veckor innan bilderna är redigerade, produkter kan ta upp till fyra veckor innan leverans. De digitala bilderna levereras på USB tillsammans med era produkter.

Bildanvändning

Ni får använda de digitala bilderna på sociala medier. Ni får inte redigera om bilderna eller sälja dem. Bilderna kan komma att användas i min marknadsföring på sociala medier, hemsida och infoblad.

Avbokning/Ombokning

Vid avbokning betalas inte fotograferingsavgiften tillbaka. Skulle ni bli sjuka vid fotograferingstillfället så ska ombokning ske senast 24 timmar innan utsatt tid. Ni har möjlighet att omboka två gånger.

Leverans/Faktura

Efter beställning är leveranstiden 2-3 veckor. Faktura för bilderna skickas efter beställningen och ska vara betald innan bildleverans.