Priser 2019

Innan fotograferingen har vi en konsultation där vi går igenom vilken typ av bilder ni önskar, vilken rekvisita som behövs och plats för fotograferingen. Konsultationen kan vi ta per telefon eller Mail, vilket som passar er.

Hur går fotograferingen till?

Vi ses på den plats vi utsett för fotografering och jag har med mig rekvisita enligt överenskommelse. Vi kommer ha en rolig avslappnad stund tillsammans, är det barn med så blir det mycket bus och lek och på deras villkor. Om så önskas flyttar vi oss till ännu en plats och byter kläder/rekvisita

Leveranstid

2-3 veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett webbgalleri där ni väljer era favoriter. Albumet ligger uppe i en månad. Efter urvalet redigeras bilderna klart och levereras 3-4 veckor.

Bildanvändning

Ni får använda de digitala bilderna på sociala medier. Ni får inte redigera om bilderna eller sälja dem. Bilderna kan komma att användas i min marknadsföring på sociala medier, hemsida och infoblad.

Fotograferingsavgift 950 kronor

Vid bokning skickas faktura på fotograferingsavgiften, denna ska vara betald innan fotograferingen äger rum. Fotograferingsavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

Avbokning/Ombokning

Om ni skulle bli sjuka eller få förhinder så kan tiden bokas om upp till tre gånger. Avbokning sker senast 24 timmar innan fotograferingen. Skulle regnet stå som spön i backen och himlen skjuta iväg blixtar så bokar vi om tiden.

Bildpaket

1-4 bilder 750 kronor styck

5 bilder 2450 kronor

10 bilder 3450 kronor

20 bilder 6450 kronor