Barnfotografering med tema

Ibland får jag möjlighet att fotografera tillsammans med kollegor, det är så skoj och utvecklande. För ett par veckor sedan fotograferade jag tillsammans med min fina kollega Anna-Maria . Hennes goa energiknippe till dotter var modellen för dagen. Hon älskade att bli sminkad och satt still som ett ljus. Väl ute i skogen så hade hon massor av spring i benen och det gällde att vara med i svängarna som med de allra flesta barn.

Vi fotograferade på kvällen när ljuset är som mest magiskt, dock passar det inte alla barn, tur att kvällarna blir lite kortare och det magiska ljuset är allt tidigare på kvällen.

Jag har en hel del rekvisita i min ägo och den utökas ständigt, skaffar även rekvisita efter önskemål. Önskar ni en barn eller varför inte en familjefotografering med tema så tveka inte att höra av er så planerar vi ihop. Finns några tider kvar för fotografering i höst. Skicka ett mail till info@dreamtales.se för att knipa en av dem.

No Comments

Post A Comment