Härliga bröllop

Denna säsong har jag haft två bröllop, varit andre fotograf på ett bröllop och ännu ett bröllop väntar nu i september. Har haft så himla kul och fått träffa så många underbara människor. Har från alla tre åkt hem med en salig ruskänsla i kroppen, trött ja visst, det tar på krafterna att vara i fokus och på tå för att fånga det som händer men det har givit så mycket tillbaka att det har varit värt ömma fötter och träningsvärk.

Nu börjar jag ladda för säsongen 2020, börjar med att fila på prislistan, efter det blir det att skapa ett informationsblad till blivande brudpar. Ska ni gifta er nästa år och vill ha mig som bröllopsfotograf, hör av er bums för jag bokar endast ett fåtal bröllop per säsong. Börjar alltid med ett möte där jag presenterar hur jag jobbar och ni får berätta kort om er dag. Efter det tar ni ställning om ni vill boka mig som fotograf till er stora dag.

Från ett av sommarens härliga bröllop med Countrytema
No Comments

Post A Comment