Stormig start på året

Året började med en rivstart minst sagt, iaf vädermässigt. Rejäl storm som medförde ett dygn utan el och telefon. Kändes lite märkligt, en känsla av ”vad gör vi nu då?” Måste vi umgås? Ganska nyttigt med dessa avbrott som tvingar en till eftertanke och ger en insikt om att det faktiskt inte är nödvändigt att ha telefonen i handen stor del av den vakna tiden. Ett av mina mål för året ska bli mindre telfonsurfa och mer skissa i min idebok. Inte bara skissa utan även se till att det blir nått av skisserna. Några vinterideer finns där redan…

Lite ledsen över att vädret inte riktigt går min väg just nu, vill ha några grader kallt och marken täckt av snö, har ju några fotoideer och modeller som väntar tålmodigt. Nåja vintern ska ju vara ett par månader till så det löser sig nog.

Skulle det nu inte bli vinterväder får jag väl ta till plan B och mina kunskaper i Photoshop för att skapa vinterkänslan.

Nu är veckans sista arbetsdag här och jag ser verkligen fram emot helg och tid för skapande och vila.

Ha en fin fredag alla go vänner!

No Comments

Post A Comment