Härliga höst

Luften är klar och ljuset är så magiskt. Äppelträden dignar av frukt, tror aldrig vi haft så mycket äpplen på vårt träd som i år. Dessutom är de så himla stora och fina. Ni kan ju gissa hur det triggar fotografen i mig. Åker ofta runt och letar efter magiska fotoplatser, glömmer att jag faktiskt att jag har en hel massa fina platser precis runt min knut. Så nu i höst har jag haft några barnfotograferingar hemma i min trädgård. Tror nog att ordspråket “gå över ån för vatten” kan passa här.

Hemma är dessutom lätt att sätta upp flera olika scener utan att behöva släpa runt att för långt med olika rekvisita. Fast ibland behövs inte så mycket rekvisita, ibland räcker det med naturen och fånga barnets nyfikenhet och upptäckarlusta.

Fotograf Uppsala FamiljefotografDen här lilla gobiten var fullt fokuserad på att krypa runt och titta sig omkring.

Barnfotograf Uppsala FamiljefotografSjälvklart plocka upp intressanta objekt och studera lite närmare. Röda fina äpplen är ju verkligen spännande.

Fotograf-Uppsala Familjefotograf-UppsalaSjälvklart räcker det inte med att titta, det måste ju smakas på för att undersökas ordentligt.

Fotograf-Uppsala Familjefotograf-Uppsala Barnfotograf-AlundaPå min morgonpromenad idag såg jag att löven börjat falla från träden, löv i vackra färger. Så nu är är högtid att boka tid för höstfotografering. Så mysigt med stickade tröjor, tuppluva och bus bland höstlöven. Ser så fram emot alla härliga höstfotograferingar utomhus innan det är dags för att öppna upp studion och busa inomhus istället.

No Comments

Post A Comment