Magisk dag

Lördagen var en helt magisk dag, en dag med många känslor och omgiven av härliga glada människor. Min fina fördelat kollega och numera fina vän gifte sig med sin Jim. Jag hade den stora äran att var fotograferande gästen, en kombo jag älskar! Vi började dagen i Uppsala med porträttfotografering innan avfärd mot Ärentuna kyrka där vigsel och fest ägde rum. Titta så fina de är

Vädret var helt på vår sida hela dagen, kom en liten regnskur på kvällskvisten precis som det bör så det bringar lycka över paret. Nu tror jag inget sådant behövs för dessa två, den är verkligen perfekt match och lyckan finns som en bubbla runt dem, en bubbla inget kan spräcka.

Måste även visa en bild på deras lille som med sitt alldeles sprakande röda hår och ögon att drunkna i, jag erkänner, denna pojke stal mitt hjärta rean första gången jag träffade honom och han har det fortfarande i sin hand. Ni förstår varför va?

Känns faktiskt riktigt lätt att åka till jobbet idag, dels är jag så fulltankad av kärlek efter lördagen, dels är det bara idag, sedan har jag en dryg veckas semester och ett äventyr att se fram emot.

No Comments

Post A Comment