Sommar och ballonger

På nått vis tycker jag att ballonger hör sommaren till precis som skrubbsår på knäna när man är barn. Tidigare i sommar hade jag ett fotoprojekt med ballonger och köpte därför en heliumtub ov fina ballonger. Fick både helium ov ballonger över så när jag skulle träffa lilla K för fotografering så kändes det självklart att ta med ett gäng ballonger i härliga pastelliga färger. Vi träffades på en av mina favoritplatser, Österbybruks herrgård, och vi hade en perfekt sommarkväll med det där speciella kvällsljuset.

Vi hade en riktigt rolig stund i parken trots att myggorna var lite ettriga, men de hade svårt att få fatt i oss när vi busade loss.

Det är absolut inte sista gången jag har ett knippe ballonger med mig vid fotografering, de förhöjde verkligen sommar känslan i bilderna, eller hur?

NNu känns det som om den här underbara sommaren håller på att ta slut och lämna oss för hösten. Älskar hösten med den klara underbara luften, stickade tröjor, tända ljus och sist min inte minst de sprakande färgerna. Än finns några tider kvar för att boka en höst fotografering med både bus och ballonger!

No Comments

Post A Comment