Mamma och jag

när mina barn var små så fotograferade jag dem flitigt, många bilder finns på dem och en hel del på dem tillsammans med pappan. Däremot är bilderna där även jag är med få och de få som finns är värdefulla skatter. Erkänner villigt att jag är lite ledsen på mig själv för att jag inte såg till att vara med på fler bilder. Orsaken att det inte är så är dels att jag var den som mestadels stod bakom kameran men även att jag inte kände mig fin nog. När jag nu tittar på de få bilder som finns ser jag inte det jag då såg att jag bara uppskattar bilderna som finns. Med tanke på detta som jag nu inte kan ändra på så blir jag så glad när jag får fotografera föräldrar och deras barn, i synnerhet mammorna eftersom jag vet hur värdefulle bilderna kommer att vara om några år. Den här vackra mamman och hennes fina dotter har jag haft äran att följa i några år. Först vid provfotografering, sedan bröllop, graviditet, nyföddbilder och nu mamma dotter.

Så himla fina tillsammans, nästan så att tårarna började trilla och jag var tacksam över att jag hade kameran i ansiktet.

Vi hade en fin stund tillsammans och jag är alldeles övertygad om att dessa bilder kommer att vara viktiga många år framöver.

Så strunta nu i fånfängan och rädslan över att du har dubbelhakor, mammamagen kvar, att tröttheten över utebliven sömn syns allt för väl i ditt ansikte. Se till att få bilder på dig och ditt/dina barn. Du kommer vara lycklig över dem om tio år det kan jag garantera.

Än finns tider för fotografering utomhus och snart öppnar studion för säsongen. Passa på att boka din tid, kanske ta bilder och överraska pappan på fars dag, eller bara för din egen skull!

No Comments

Post A Comment