Regnet smattrar mot fönstret och det är minst sagt ruggigt ute, under dessa kvällar älskar jag att hoppa i favoritpyamasen, på med bästa gåbortssockarna och krypa i upp i soffhörnet med datorn. Jag får ett sånt lugn av att höra regnsmattret och tankarna som annars far som värsta ordsalladen på motorvägen blir mer greppbara och lättare att styra. Just ikväll så blir det lite ansiktslyft av hemsidan, älskar att vårstäda, iaf digitalt att fara runt med dammvippan är mindre skoj.

Snart är det helg och just denna helg står en skoj familjefotografering på schemat,som jag sett fram emot den.Imorgon ska jag hämta ut paket med skoj ny rekvisita just till denna fotografering. Blir ni nyfikna? Bra, men tyvärr för ni vänta tills på söndag för att få veta mer. Egentligen hatar jag cliffhanger för jag är så rädd att missa fortsättningen, men jag lovar att på söndag kommer en sneakpeek.

Tills dess bjuder jag på ett gäng bts bilder från Gotland.

 

No Comments

Post A Comment