Lilla kanin på besök

I januari hade jag den sötaste lilla Kanin ni kan tänka er på besök i studion, att den här lilla tjejen dessutom har en alldeles speciell plats i mitt hjärta gjorde inte saken sämre. Kolla hennes leende och hennes ögon, man måste verkligen ha stenhjärta för att inte smälta, jag har då rakt inget stenhjärta så mitt smälte som isglass i strålande sol.

Hon inte bara smäller av ett leende som får mig tappa kontrollen, ni skulle hört hennes porlande skratt när hon hittade sina fötter, hon låg där och små jollrade, men när hon hörde kameran så vände hon ansiktet mot den som den vanaste modellen i världen.

Älskar att få besök av dessa små söta tjejer och killar men sina härliga personligheter, när de packat ihop och gått hem, sätter jag mig en stund och känner tacksamhet över att jag får göra detta. Nu väntar jag på leverans av en tavla med denna sötnos som ska hänga i studion. Kanindressen som hon har på sig samt en hel del annat finns att låna i studion vid fotografering.

No Comments

Post A Comment