Sist och först ut

Avslutade 2017 med en gravidfotografering med fina Cajsa som väntar sitt första barn. Inför fotograferingen fixade jag en svart tyllkjol då hon passar bäst i mörka färger. Vi tog både utomhusbilder en bit från gården där hennes mamma bor och inomhus i stallet där hon har sin häst och tillbringar mycket tid. Tanken med bilderna var lite tufft med romantiskt inslag. Tycker vi lyckades riktigt bra. Vi började som sagt ute vid en vacker björkallé (kan ni tänka er fin den kommer bli i vår/sommar)

Vi hade tur att det inte var jättekallt ute denna dag, vi var dock inte ute så länge utan letade istället oss in i stallet, där fanns en del fina bakgrunder så jag gick igång på, hur fin är inte den här dörren?

Avslutet på fotoåret 2017 blev ett toppenavslut och jag känner mig redo inför 2018 års utmaningar och möten. Igår var det dags att kicka igång 2018 men årets första fotografering, modellen för dagen är en ung tjej som jag beundrar så mycket, sån styrka och glädje hon besitter trots de motgångar hon haft. Platsen för fotograferingen åker jag förbi varje dag till och från jobbet och jag har verkligen längtat efter att få fotografera där. Igår var det äntligen väder för att genomföra den planerade fotograferingen. Vädret var hel perfekt, lite kallt och inte allt för mulet.

Ser ni några likheter på bilderna, förutom att det är två skönheter? Just det de ha har samma kläder på sig och ändå blir det så olika uttryck. Dessa tyllkjolar är ju perfekta på det sättet att de passar alla oavsett storlek, gravid eller inte gravid. Jag har i dagsläget fyra olika färger för utlån vid fotografering, vit, ljusblå, ljusrosa samt svart. Har även några toppar som passar till. Under januari kommer jag fotografera och lägga upp ett galleri på de gravidkläder som finns i dagsläget att låna. Planer på mer gravidklänningar finns, funderar bara på vilka färger jag ska satsa på, vilken är din favoritfärg?

No Comments

Post A Comment