Skam den som ger sig

Äntligen har jag satt mig och tagit tag i hemsidan, har haft en tanke att skapa gallerier, idag har jag fixat två stycken, ett för barnporträtt och en för gravidporträtt. Känner mig så nöjd att jag äntligen fick det gjort. Bara att fortsätta och skapa minst två till. Nästa projekt blir att uppdatera prislistan för 2018. Känner mig på gång nu,,,

Först ska jag ut och roa mig, idag blir det en tjejtripp till Stockholm tillsammans med min lillasyster, god mat och hotellmys. Kommer att ladda mina batterier på allra bästa sätt så jag är redo för nästa veckas väntande fotograferingar, två gravidfotograferingar och en barnfotografering, samt en kreativ julfotografering. I veckan har jag fått leverans av värmekuddar och en topp för kommande gravidfotografering i höst och vinter. Vinterfotografering är ju så magiskt.

Nu är det dags för frukost och packa väskan. Ha en fin lördag allihop

No Comments

Post A Comment