Ännu en liten fin besökare

Älskar när jag får följa människor och dokumentera deras viktiga ögonblick i livet. I vintras fotograferade jag en blivande vacker mamma i det härliga vinterlandskapet. För två veckor sedan kom föräldrarna med sin guldklimp för Sitting session. Deras lilla kille charmade bort mig totalt, så söt och go som få. Så förnöjsam hela tiden och full av upptäckarlusta.

Träbilen var väldigt spännande att undersöka, särkilt hjulen tyckte han var spännande.

Som sagt väldigt nyfiken liten kille som gärna ville se sig omkring

Den fina dressen han har på sig finns att låna i studion, den passar barn ca 8-12 månader.Nu har det även kommit några fler bakgrunder till studion. För bokning fyll i bokningsformuläret eller sicka ett mail på info@dreamtales.se

 

 

No Comments

Post A Comment