Studio i Uppsala

Sedan i juni i år har jag blivit med studio som jag delar med an annan grym fotograf. I studion finns en hel del rekvisita och det fylls på med jämna mellanrum. Studion ligger centralt i Uppsala, finns parkering utanför och gångavstånd från resecentrum.

Trots att sommaren knappt är över har vi börjat med planeringen inför julkortsfotografering. Den 24/9 kommer vi ha lite mys i studion, ha en mysig bakgrund uppbyggd som gjord för julkort att skicka till släkt och vänner. Kommer även finnas möjlighet till bilder utan julkänsla som passar som tavlor på väggen, perfekta julklappar. Fotografering i 20 minuter, inklusive en digital fil och 30 julkort för 990. Vi bjuder på fika och en mysig stund. Endast ett fåtal platser och först till kvarn! Boka på boka@studiobubbla.se eller via bokningsformuläret här på sidan.

Den här lilla vackra goa tjejen hälsade på i studion förra veckan.

 

No Comments

Post A Comment