Projekt jag som modell del två

Kommer ni håg mitt projekt som går ut på att skapa iscensatta bilder med mig själv som både modell och fotograf. Som alltid med mina projekt vad det än må handla om så tror jag mig kunna utföra stordåd och spotta ur mig på ingen tid alls, insåg att det här projektet inte går att genomföra ett per vecka utan behöver sin tid. Både planering och genomförande kräver lite eftertanke. Efter att ha genomfört en fotografering jag blev lite tveksam till om den blev som jag tänkt eller inte så la jag upp en bild och kallade det felaktigt för selfiprojekt. Fick en del kommentarer om att det inte syntes att det var jag på bilden och att meningen med selfi är ju att det ska synas. Så därför har jag nu tydliggjort att det inte är klassiska selfi utan mer temafotograferingar. En kommentar jag fick tog jag till mig, att tänka på vad som är jag. Så att mina Fotograferingar i detta projekt kommer nu jag nu ha en tanke med. Den här bilden som är nummer två i projektet skapade jag efter önskemål från en kompis som ville se mig som hårdrockare. Och egenskapen som den här bilden representerar är min lite galna sida samt den typ av musik som jag lyssnade mest på under tonåren (och fortfarande helst väljer). Så även om jag kanske har maskerat mina aniktsdrag med denna bild så finns det andra saker som är typiskt mig.

No Comments

Post A Comment