Snart slut….

..på den härliga påsken och långledigheten. Den har gått i återhämtningens tecken och jag börjar känna mig redo för vårruchen. Mycket spännande och skoj kommer hända framöver och då vill jag vara full av energi så att jag orkar med. Har kommit in i ett riktigt bakstim och här bakas matbröd och bullar på löpande band, tänkte mig två olika sorters surdegsbröd idag och ett gäng bullar. Härlig syssla en röd måndag. Allt började med en inspirerande bakkurs (så klart var kameran med) i slutet av mars.

Fyra bakglada tjejer och så Anna som har Annas Bakstuga vägledde oss.

Det blev skratt och flera mumsiga matbröd

Surdegsknäcke

Och ett gänga stora goda bullar.

En väldans lyckad söndag. Gillar du att baka och har möjlighet så boka en bakkurs hos Anna i Rasbo, kan varmt rekomenderas, annars har hon öppet ibland och säljer sitt goda bröd.

No Comments

Post A Comment