Sagofotografering i annorlunda tappning

Har två kvinnor jag brukar träffa med jämna mellanrum för att go bananas i kreativitet. Vi älskar alla hela processen, från att en av oss klämmer en ide, bombning av inspo, förberedelser och sedan till slut själva fotograferingen. Det är så befriande och energigivande att få släppa lös kreativitetenn och ha skoj. I söndags var det dags igen, denna gång i temat saga med lite tvist. Här är Neta igång med att förvanadla modellen

Den söta modellen Nina börjar nästan se lite otäck ut….

Nu ser ni vem vi hittat inspirationen från va ?

Lite blodröda läppar….

Slutklämmen med lite extra blod.

Ett blodrött äpple och lite photoshop så blev resultatet en bild som hämtad ur en skräckfilm….

En sak är säkert skoj så att det räcker och blir över hade vi i alla fall!

 

No Comments

Post A Comment