Äntligen lossnar det

Under 2016 hade jag som mål att lära mig photoshop mer, kom ganska långt men fortfarande förlitar jag mig på actions i vissa läggen för att få fram en effekt. Har köpt flera onlinekurser och tittat mycket på youtube, gemensamt för dessa kurser är att det går fort och jag har svårt att hänga med vilket gör att jag ger upp och hittar min egen väg, inte fel det heller men för mig är syftet med en kurs att lära mig knep som jag sedan kan förfina till mitt eget. Igår släpptes en redigeringskurs på svenska. Har redan hunnit titta på de flesta avsnitten och känner bara WOW!! Det här är precis det jag saknat. Pedagogiskt och lugnt lätt att hänga med i momenten och göra dem på din egen bild. Nu kommer redigeringen i fortsättningen innehålla mindre actions (kanske helt utan snart) och vara så mycket roligare. Har testat ett av avsnitten på en egen bild, här kommer före och efterbild:

Sommaräng org SommarängNu ser jag fram emot sommarens barnfotograferingar och redigieringar! Är du fotograf och fastnat i redigeringen? In här och köp Gabriellas redigeringskurs, väl värd varenda krona!

No Comments

Post A Comment