Äntligen!

Som jag svettats och slitit, inte fått det som jag vill, givit upp för en stund. Senaste veckan bestämde jag mig för att nu räcker det, klart jag ska få min hemsida som jag vill ha den. Och nu så kan jag konstatera ännu en gång att när jag vill något och ger mig sjutton på det så kan jag. Nu är de viktigaste sidorna klara och jag känner mig så nöjd med min insats. visst det finns en till att finslipa och att lägga till, en hemsida ska ju leva och det är bäst att jag ser till att ändra lite nu och då så jag kommer ihåg hur man gör. Nu är det fredagkväll och jag är ganska trött efter en tuff vecka på jobbet och kvällsslitet med sidan men hårt slit lönar sig så är det bara! Här kommer en bild på vackra mamman i min hemmsydda rödluvancape, har fått lite dille på att sy cape, två har det blivit hittills, tre till på gång.

Gravid fotograf Uppsala

Nu tänker jag ta kväller och sjunka ner i fåtöljen, ha en fin kväll allihop!

No Comments

Post A Comment