när mina barn var små så fotograferade jag dem flitigt, många bilder finns på dem och en hel del på dem tillsammans med pappan. Däremot är bilderna där även jag är med få och de få som finns är värdefulla skatter. Erkänner villigt att jag är lite ledsen på mig själv för att jag inte såg till att vara med på fler bilder. Orsaken att det inte är så är dels att jag var den som mestadels stod bakom kameran men även att jag inte kände mig fin nog. När jag nu tittar på de få bilder som finns ser jag inte det jag då såg att jag bara uppskattar bilderna som finns. Med tanke på detta som jag nu inte kan ändra på så blir jag så glad när jag får fotografera föräldrar och deras barn, i synnerhet mammorna eftersom jag vet hur värdefulle bilderna kommer att vara om några år. Den här vackra mamman och hennes fina dotter har jag haft äran att följa i några år. Först vid provfotografering, sedan bröllop, graviditet, nyföddbilder och nu mamma dotter.

Så himla fina tillsammans, nästan så att tårarna började trilla och jag var tacksam över att jag hade kameran i ansiktet.

Vi hade en fin stund tillsammans och jag är alldeles övertygad om att dessa bilder kommer att vara viktiga många år framöver.

Så strunta nu i fånfängan och rädslan över att du har dubbelhakor, mammamagen kvar, att tröttheten över utebliven sömn syns allt för väl i ditt ansikte. Se till att få bilder på dig och ditt/dina barn. Du kommer vara lycklig över dem om tio år det kan jag garantera.

Än finns tider för fotografering utomhus och snart öppnar studion för säsongen. Passa på att boka din tid, kanske ta bilder och överraska pappan på fars dag, eller bara för din egen skull!

I januari hade jag den sötaste lilla Kanin ni kan tänka er på besök i studion, att den här lilla tjejen dessutom har en alldeles speciell plats i mitt hjärta gjorde inte saken sämre. Kolla hennes leende och hennes ögon, man måste verkligen ha stenhjärta för att inte smälta, jag har då rakt inget stenhjärta så mitt smälte som isglass i strålande sol.

Hon inte bara smäller av ett leende som får mig tappa kontrollen, ni skulle hört hennes porlande skratt när hon hittade sina fötter, hon låg där och små jollrade, men när hon hörde kameran så vände hon ansiktet mot den som den vanaste modellen i världen.

Älskar att få besök av dessa små söta tjejer och killar men sina härliga personligheter, när de packat ihop och gått hem, sätter jag mig en stund och känner tacksamhet över att jag får göra detta. Nu väntar jag på leverans av en tavla med denna sötnos som ska hänga i studion. Kanindressen som hon har på sig samt en hel del annat finns att låna i studion vid fotografering.

NU FINNS ENDAST EN BOKNINGSBAR TID KVAR!

Lördagen 3/2 kommer studion fyllas med bus och skratt, då är det dags för årets första minisession. Fotografering i ca 20 minuter, finns två set-up i studion att välja mellan. Finns kläder och annan rekvisita att låna under fotograferingen.

Boka din tid i  formuläret nedan, skriva gärna om ni har några specifika önskemål. Välj tid genom att klicka på klockslaget så kommer tillgängliga alternativ upp.

Fotograferingen är kostnadsfri, ni betalar endast för de bilder ni önskar beställa. Förmånliga paket med digitala filer och produkter erbjuds, mer info skickas ut vid bokning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ser fram emot att träffa er och få busa loss en stund med era barn.

Bokningsformulär, skriv önskad tid i meddelande, nu finns endast en tid kvar att boka!

 

 

Älskar när jag får följa människor och dokumentera deras viktiga ögonblick i livet. I vintras fotograferade jag en blivande vacker mamma i det härliga vinterlandskapet. För två veckor sedan kom föräldrarna med sin guldklimp för Sitting session. Deras lilla kille charmade bort mig totalt, så söt och go som få. Så förnöjsam hela tiden och full av upptäckarlusta.

Träbilen var väldigt spännande att undersöka, särkilt hjulen tyckte han var spännande.

Som sagt väldigt nyfiken liten kille som gärna ville se sig omkring

Den fina dressen han har på sig finns att låna i studion, den passar barn ca 8-12 månader.Nu har det även kommit några fler bakgrunder till studion. För bokning fyll i bokningsformuläret eller sicka ett mail på info@dreamtales.se

 

 

Något jag älskar är att fotografera barn i alla åldrar, att få fånga deras personlighet och att få sno åt mig lite gos om barnet så tillåter. De är alla så unika och det är en förmån att få umgås med dem en liten stund. Nu inför denna höst och vintersäsong har jag studio i centrala Uppsala, vi har fixat och grejat med den sen i somras och nu är den redo att ta emot barn och föräldrar. Vill ni ha bilder till jul så är det hög tid att boka nu, inte många tider kvar i november.

Förra lördagen regnade det både på tvärsen och på längden, en riktig ruskdag utomhus. Inne i studion var det dock varmt och mysigt. Dessutom förgylldes den med porlande skratt och söta små barn som charmade mig totalt. De hade så klart med sig sina supertrevliga föräldrar med. Bland annat kom denna lilla söta tjej vars leende som smälte mitt hjärta. Hon tyckte att det fanns en hel del spännande att titta på och upptäcka i studion. Bilen i hennes hand var en av favoriterna.
I vår studio finns en hel del leksaker och spännande rekvisita att välja mellan vid en fotografering, även en del kläder, mössor och filtar i olika färger och storlekar. Denna lilla sötnos passade alldeles utmärk i kanindressen vi har har. Visst är hon bedårande söt i den? Och hennes ögon, hur vackra är inte de?

Som sagt jag älskar verkligen att få fotografera dessa guldklimpar, att få busa loss liten stund, en del är lättcharmade en del mer skeptiska mot den där stora svarta lådan jag har i mitt ansikte, hur de än reagerar så är de ju så fantastiskt söta allihop.

Det finns som sagt en hel del rekvisita att låna och mer är på ingång. Har ni speciella önskemål så skriv gärna det i bokningsförfrågan. Just nu har vi ett förmånligt studioerbjudande, hör av er om ni vill veta mer.

Förra veckan hade jag besök av en go liten kille den ett härligt smittande leende och gurglande skratt. Vi invigde den nya bakgrunden Bubblor, passar ju riktigt bra då vårt studionamn är Studio Bubbla.

Har ni sett den söta lilla pussmunnen 

Gillade verkligen att ligga i vår träskålDet är så härligt att få träffa alla dessa små sötnötter, de charmar alla sönder mig på sina egna små sätt.

Vill nu passa på att önska er en fin helg!

Sedan i juni i år har jag blivit med studio som jag delar med an annan grym fotograf. I studion finns en hel del rekvisita och det fylls på med jämna mellanrum. Studion ligger centralt i Uppsala, finns parkering utanför och gångavstånd från resecentrum.

Trots att sommaren knappt är över har vi börjat med planeringen inför julkortsfotografering. Den 24/9 kommer vi ha lite mys i studion, ha en mysig bakgrund uppbyggd som gjord för julkort att skicka till släkt och vänner. Kommer även finnas möjlighet till bilder utan julkänsla som passar som tavlor på väggen, perfekta julklappar. Fotografering i 20 minuter, inklusive en digital fil och 30 julkort för 990. Vi bjuder på fika och en mysig stund. Endast ett fåtal platser och först till kvarn! Boka på boka@studiobubbla.se eller via bokningsformuläret här på sidan.

Den här lilla vackra goa tjejen hälsade på i studion förra veckan.