Något jag älskar är att fotografera barn i alla åldrar, att få fånga deras personlighet och att få sno åt mig lite gos om barnet så tillåter. De är alla så unika och det är en förmån att få umgås med dem en liten stund. Nu inför denna höst och vintersäsong har jag studio i centrala Uppsala, vi har fixat och grejat med den sen i somras och nu är den redo att ta emot barn och föräldrar. Vill ni ha bilder till jul så är det hög tid att boka nu, inte många tider kvar i november.

Förra lördagen regnade det både på tvärsen och på längden, en riktig ruskdag utomhus. Inne i studion var det dock varmt och mysigt. Dessutom förgylldes den med porlande skratt och söta små barn som charmade mig totalt. De hade så klart med sig sina supertrevliga föräldrar med. Bland annat kom denna lilla söta tjej vars leende som smälte mitt hjärta. Hon tyckte att det fanns en hel del spännande att titta på och upptäcka i studion. Bilen i hennes hand var en av favoriterna.
I vår studio finns en hel del leksaker och spännande rekvisita att välja mellan vid en fotografering, även en del kläder, mössor och filtar i olika färger och storlekar. Denna lilla sötnos passade alldeles utmärk i kanindressen vi har har. Visst är hon bedårande söt i den? Och hennes ögon, hur vackra är inte de?

Som sagt jag älskar verkligen att få fotografera dessa guldklimpar, att få busa loss liten stund, en del är lättcharmade en del mer skeptiska mot den där stora svarta lådan jag har i mitt ansikte, hur de än reagerar så är de ju så fantastiskt söta allihop.

Det finns som sagt en hel del rekvisita att låna och mer är på ingång. Har ni speciella önskemål så skriv gärna det i bokningsförfrågan. Just nu har vi ett förmånligt studioerbjudande, hör av er om ni vill veta mer.

Nu börjar hösten krypa på, naturen börjar ändra färger och snart sprakar det utomhus. Jag älskar hösten och vill fira den med ett erbjudande på höstfotografering.

Passa på och fotografera barnen eller familjen, perfekta julklappen till släkten. Är du gravid? Passa då på att föreviga magen, fina minnen både för er och för den nya lilla familjemedlemmen. Har flera fina gravidklänningar och kjolar att låna.
Just nu är fotograferingen kostnadsfri, ni betalar endast för de bilder och eller produkter ni önskar köpa. Inget köptvång.

1-4  digitala bilder 650 kr styck

5 digitala bilder 950

10 digitala bilder 1450

15 digitala bilder 1950

Gäller bokning före 15/10 fotograferingen ska ske före 30/10. Bilderna kan komma att användas i min marknadsföring. För bokning klicka på bokaknappen eller skicka mail på info@dreamtales.se