Avslutade 2017 med en gravidfotografering med fina Cajsa som väntar sitt första barn. Inför fotograferingen fixade jag en svart tyllkjol då hon passar bäst i mörka färger. Vi tog både utomhusbilder en bit från gården där hennes mamma bor och inomhus i stallet där hon har sin häst och tillbringar mycket tid. Tanken med bilderna var lite tufft med romantiskt inslag. Tycker vi lyckades riktigt bra. Vi började som sagt ute vid en vacker björkallé (kan ni tänka er fin den kommer bli i vår/sommar)

Vi hade tur att det inte var jättekallt ute denna dag, vi var dock inte ute så länge utan letade istället oss in i stallet, där fanns en del fina bakgrunder så jag gick igång på, hur fin är inte den här dörren?

Avslutet på fotoåret 2017 blev ett toppenavslut och jag känner mig redo inför 2018 års utmaningar och möten. Igår var det dags att kicka igång 2018 men årets första fotografering, modellen för dagen är en ung tjej som jag beundrar så mycket, sån styrka och glädje hon besitter trots de motgångar hon haft. Platsen för fotograferingen åker jag förbi varje dag till och från jobbet och jag har verkligen längtat efter att få fotografera där. Igår var det äntligen väder för att genomföra den planerade fotograferingen. Vädret var hel perfekt, lite kallt och inte allt för mulet.

Ser ni några likheter på bilderna, förutom att det är två skönheter? Just det de ha har samma kläder på sig och ändå blir det så olika uttryck. Dessa tyllkjolar är ju perfekta på det sättet att de passar alla oavsett storlek, gravid eller inte gravid. Jag har i dagsläget fyra olika färger för utlån vid fotografering, vit, ljusblå, ljusrosa samt svart. Har även några toppar som passar till. Under januari kommer jag fotografera och lägga upp ett galleri på de gravidkläder som finns i dagsläget att låna. Planer på mer gravidklänningar finns, funderar bara på vilka färger jag ska satsa på, vilken är din favoritfärg?

Äntligen har jag satt mig och tagit tag i hemsidan, har haft en tanke att skapa gallerier, idag har jag fixat två stycken, ett för barnporträtt och en för gravidporträtt. Känner mig så nöjd att jag äntligen fick det gjort. Bara att fortsätta och skapa minst två till. Nästa projekt blir att uppdatera prislistan för 2018. Känner mig på gång nu,,,

Först ska jag ut och roa mig, idag blir det en tjejtripp till Stockholm tillsammans med min lillasyster, god mat och hotellmys. Kommer att ladda mina batterier på allra bästa sätt så jag är redo för nästa veckas väntande fotograferingar, två gravidfotograferingar och en barnfotografering, samt en kreativ julfotografering. I veckan har jag fått leverans av värmekuddar och en topp för kommande gravidfotografering i höst och vinter. Vinterfotografering är ju så magiskt.

Nu är det dags för frukost och packa väskan. Ha en fin lördag allihop

Nu börjar hösten krypa på, naturen börjar ändra färger och snart sprakar det utomhus. Jag älskar hösten och vill fira den med ett erbjudande på höstfotografering.

Passa på och fotografera barnen eller familjen, perfekta julklappen till släkten. Är du gravid? Passa då på att föreviga magen, fina minnen både för er och för den nya lilla familjemedlemmen. Har flera fina gravidklänningar och kjolar att låna.
Just nu är fotograferingen kostnadsfri, ni betalar endast för de bilder och eller produkter ni önskar köpa. Inget köptvång.

1-4  digitala bilder 650 kr styck

5 digitala bilder 950

10 digitala bilder 1450

15 digitala bilder 1950

Gäller bokning före 15/10 fotograferingen ska ske före 30/10. Bilderna kan komma att användas i min marknadsföring. För bokning klicka på bokaknappen eller skicka mail på info@dreamtales.se

 

Som jag svettats och slitit, inte fått det som jag vill, givit upp för en stund. Senaste veckan bestämde jag mig för att nu räcker det, klart jag ska få min hemsida som jag vill ha den. Och nu så kan jag konstatera ännu en gång att när jag vill något och ger mig sjutton på det så kan jag. Nu är de viktigaste sidorna klara och jag känner mig så nöjd med min insats. visst det finns en till att finslipa och att lägga till, en hemsida ska ju leva och det är bäst att jag ser till att ändra lite nu och då så jag kommer ihåg hur man gör. Nu är det fredagkväll och jag är ganska trött efter en tuff vecka på jobbet och kvällsslitet med sidan men hårt slit lönar sig så är det bara! Här kommer en bild på vackra mamman i min hemmsydda rödluvancape, har fått lite dille på att sy cape, två har det blivit hittills, tre till på gång.

Gravid fotograf Uppsala

Nu tänker jag ta kväller och sjunka ner i fåtöljen, ha en fin kväll allihop!