Lizzan Högupplöst-3Glad och positiv är två ord jag oftast förknippas med och det skulle jag kunna hålla med om så länge vi inte pratar om morgonstunden som för min del aldrig har guld, prata med mig innan jag fått mitt morgonkaffe är ingen bra ide, kommer i alla fall inget muntert ur min mun då. Tisdagar är min sämsta dag, har bestämt att jag då får vara lite sur och lägga allt negativt just på tisdagar för att se ljust och positivt de andra sex dagarna i veckan, nu är ju det mest ett skoj för att vara sur en hel dag är inget jag skulle klara av. Ska erkännas att jag inte bara har dåligt morgonhumör, kan även tänkas hoppa en å annan groda ur min mun när jag kör bil, så skönt att få skrika och svära och bete mig ouppfostrat när ingen hör mig, det är befriande.De viktigaste personerna i mitt liv är min pappa, min sambo och våra tre barn som snart kan kallas vuxna alla tre, även vårt yrväder hunden Lilo har en självklar plats i mitt hjärta.

 

Har i hela mitt liv varit kreativ på något sätt, tecknat, sytt och fotograferat. Just fotograferingen är det som jag får mest utlopp för min kreativitet och som ger mig utrymme för alla ideer som ploppar upp i mitt huvud. Jag är även lite småbusig, har huvudet fullt av upptåg, bjuder ofta på mig själv och skäms inte för att öppet visa min galna sida. Är väldigt nyfiken och frågvis av mig och kan nog även säga att jag är modig och inte rädd för att testa nya saker så länge ingen försöker få ut mig på en hängbro, har haft brorädsla hela mitt liv, numera hanterar jag dessa ganska bra, men en hängbro kommer jag nog aldrig att passera. Jag är inte heller rädd att gå min egen väg och stå för det jag tror på, att följa strömmen är inget för mig.

 

Nu när jag ärligt beskrivit mig själv både gott och ont så ska jag beskriva min vision när det kommer till porträttfotografering. Jag anser att alla människor är vackra och är värda att ha fina bilder på sig själva, antingen ensam eller med familjen. Vid fotografering är jag noga med att hjälp mina modeller att känna sig avslappnade och att ha en rolig stund, här kommer ofta min busiga sida in. En fotografering är i min värld inte bara att knäppa bilder utan det ska vara en upplevelse och en glad stund som lämnar ett positivt avtryck vilket senare kommer att finnas kvar i form att bilder att hänga på väggen. Bilder ska inte bara ligga i en mapp på datorn de förtjänar en plats på väggen eller i ett fint album.

 

Eftersom jag älskar att utveckla mig själv på alla plan så går jag ofta på workshops, åker på fotoresor och ser onlinekurser. Har bland annat gått Magiska barn och gravidbilder med Gabriella Soutine, porträttfotografering med Emelie Ohlsson, åkt på fotoresa med Emma Svensson och Weare365. Under 2017 har jag gjort två fotoresor med fokus kärleksporträtt, en i England med Helena Parmèr och en till Island med Emelie Ohlsson.

Blir du nyfiken och känner att du skulle vilja ha kul med mig en stund klicka på bokaknappen nedan så hörs vi vidare!